HAKKIMIZDA

 

 

 

High Technology

Teknoloji dünyasının gelişim hızına ayak uydurabilen dinamik bir kadro ile başladığı faaliyetlerine her geçen gün daha da güçlenerek devam eden ve kurumsal çözümler sunan teknoloji firmasıdır. Kendini sürekli geliştiren, sağlıklı büyüyen ve iddialı bir sistem entegratör firması olarak ilk günden itibaren hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz.

 

Dünyanın en büyük teknoloji üreticileri ile güçlü stratejik ortaklılar geliştiren High Technology; müşterilerinin dijital dönüşüm yolculuğundaki ihtiyaçlarını doğru iş ortakları ile birleştirerek etkin bir ekosistem oluşturmaktadır. Esnek, hızlı ve müşteri odaklı yaklaşımı, öğrenen organizasyonu ile Türkiye'nin öncü ve saygın yeni nesil sistem entegratör firmasıdır.

 

Genç ve Dinamik Olarak Başladığımız Bu Sektörde Hızlı ve Güvenilir Adımlarla İlerliyoruz.Sektörün İhtiyaçlarını İyi Analiz Ediyor ve En Efektif Çözümlere Ulaşıyoruz. High Technology Bilişim Sistemleri, yazılım dünyasının gelişim hızına ayak uydurabilen dinamik bir kadro ile başladığı faaliyetlerine her geçen gün daha da güçlenerek devam eden ve özellikle kurumsal çözümler sunan teknoloji firmasıdır.

Kendimizi sektöre yön veren ve toplam gelişimi tetikleyen bir konuma koyuyor ve bunun için gerekli olan tüm çabayı sarf ediyoruz. İleri teknolojilerin, tüm alanlarda kullanımının söz konusu olduğu günlerde, Kamu Kurumları ve diğer kurumsal yapıların ihtiyaç duyduğu çözümleri yalnızca uygulamıyor, sorun bazında çözümlerin üretilmesi için Ar-Ge çalışmaları da sunuyoruz.

Böylece, kurumların teknoloji danışmanlığını da üstlenmiş oluyoruz ki, çok hızlı gelişen sektörün yeniliklerine en hızlı şekilde adapte olmak tüm kurumlar için gereklilik konumundadır ve kurumlar bu bilgi seviyesinde yer almayabilir. Biz tüm kurumların ihtiyacı olan çözümleri sunuyor ve proje geliştirerek çok daha efektif bir iş akışı ortaya çıkabilmesini sağlıyoruz.

Yazılım dünyasının yükselen değerlerinden olan firmamızın, uzun vadeli hedefi; ileri teknolojinin en verimli biçimde kullanılmasını sağlayarak toplumsal fayda elde etmektir. Gelişmiş ülkelerin refah seviyesine ulaşırken teknolojik endüstri çağının tüm enstrümanlarını mükemmel biçimde kullanarak en efektif çözümleri sunuyoruz.

 

Vizyon

high technology Yazılım, Bilişim ve ileri teknolojiye dayalı özgün çözüm ve ürünler yaratmak; alanında ulusal ve uluslararası söz sahibi bir firma olmak.

 

Misyon

İleri teknolojiler oluşturmak, kaliteli, etkin ve güvenilir çözümler geliştirmek, teknolojik dönüşüme öncülük etmek.

 

Kurumsal Değerlerimiz

Sistem yaklaşımını benimsiyor, yönetim ve organizasyonda kaliteyi öncelik olarak alıyoruz. İşimizin en iyi olmak, samimiyetle ve dürüst biçimde iş üretmek temel değerlerimizdir.

 

Kalite Politikamız

High Technology Bilişim Sistemleri, yönetim ve üretim süreçlerinde toplam kalite esaslarını benimser. Bu noktada en nitelikli çözümleri kolayca üretebilmekteyiz.