KURUMSAL YAZILIM ÇÖZÜMLERİ

 

 

 

Varlık / Envanter Yönetimi

İşletmelerin hacimleri büyüdükçe ve lokasyon adetleri çoğaldıkca demirbaşlarını yönetmeleri güçleşmektedir. Yapılan analizlerde muhasebe verilerindeki demirbaş adetleri ile gerçek demirbaş adetleri uyuşmadığı görülmektedir. Netice itibariyle görülmeyen demirbaşlara vergi ve sigortalar ödenmekte, yeni satın alımlara yatırım yapılmakta ve eksik veriler ile çalışanların zamanlarını daha çok harcamaları (iş gücü ve çalışan birim zaman ücreti) sonucu para
kaybetmektedirler.

Doğru Envanter Yönetim Yazılımı envanterlerin yaşam döngüsü kontrol edilerek, devamlılığını sağlamak, minimum harcama ile maksimum seviyede envanterden fayda elde ederek gideri azaltmak ve kar sağlamak işletmelerin hedefi olmalıdır.

Microsoft
En güncel Microsoft teknolojilerini, ihtiyaç duyduğunuz yüksek performanslı, iş sürekliliği ve verimliliği sağlayan ölçeklenebilir çözümlere dönüştürüyoruz.
Microsoft çözümlerimiz arasında; lisanslama, sanallaştırma, exchange, active
directory, lync, cloud, sistem yönetim ve Office 365 ürünleri bulunmaktadır.

Yüz Tanıma Çözümü
En gelişmiş yüz tanıma çözümlerinin geliştirilmesinde dünya lideridir. Barcelona merkezli ve Madrid, Londra ve Los Angeles ofisleri ile şirket, video gözetimi, erişim kontrolü ve pazarlama gereksinimleri için hızlı, doğru, sağlam ve son kullanıcı odaklı çözümler sunmaktadır.

 

Toner Tasarruf
İçerdiği özel algoritmalar sayesinde baskı kalitesini bozmadan piksel seviyesinde tasarruf sağlayarak baskı sarf malzeme ömrünü uzatan özel yazılım çözümleri ile baskı maliyetlerinizi düşürüyoruz.

Yazılım Kod Performansı Profilleme
DynaTrace Diagnostics, Java ve .NET uygulamalarınızdaki performans sorunlarını tüm ayrıntısı ile gözler önüne seren bir araçtır. DynaTrace Diagnostics ile ister test ister gerçek kullanım aşamalarında, uygulamanızdaki darboğazları saptayabilir, darboğazların kök sebeplerine erişebilir ve çözme şansını yakalayabilirsiniz.